by Quim Berenguer
by Quim Berenguer

El meu equip és de format micro 4/3 amb dues càmeres, la Olympus OMD E-M5 Mark II i la Olympus OMD E-M1 Mark II

Tant les càmeres com les lents són Olympus, no sé si en sóc un fan però cada vegada que he volgut una lent les Olympus oferien una millor relació preu qualitat. M’agradaria provar-ne d’altres marques però el meu pressupost no és tant ampli i no soc un provador de material, només vull bon vidre al millor preu, i les Zuiko d’Olympus sempre han tingut aquest punt de qualitat que les fa suficientment bones i en alguns casos fins i tot excel·lents.

Zuiko 17mm f:1.8 (Equivalent FF: 34mm)

Zuiko 25mm f:1.2 ( EQ FF: 50mm)

Zuiko 45mm f:1.8 (EQ FF: 90mm)

Zuiko Macro 60mm f:2.8 (EQ FF: 120mm)

Zuiko 75mm f:1.8 (EQ FF: 150mm)

Zuiko Zoom 7mm – 14mm f:2.8 (EQ FF: 14mm – 28mm)

Zuiko Zoom 12mm – 40mm f:2.8 (EQ FF: 24mm – 80mm)

Zuiko Zoom 40mm – 150mm f:2.8 (EQ FF: 80mm – 300mm)

El Sirui N3205X ha demostrat ser un bon trípode, algú em va dir que són els fabricants a Xina de Gitzo, no ho sé del cert, però n’estic content de l’estabilitat que demostren tant les potes com la ròtula, excel·lents per la seva robustesa i perfectes pel meu pressupost, Gitzo and Really Right Stuff estan molt lluny del meu preu i sent realistes també de les meves necessitats.

by Quim Berenguer
By Quim Berenguer

A pesar dels leds, generalment faig servir flaixos i els Xinesos Yongnuo són genials, econòmics i amb receptor de ràdio incorporat fent-los operatius fins a 100 metres, els he fet servir posant-los darrera d’una paret a més de 50m i disparen perfectament.
Clar que també faig servir softboxes i d’altres modificadors que no crec que tinguin massa interès. Per cert, un flaix Nissin i40 activable per infrarojos sempre va dins la bossa, és petit i prou potent per solucions ràpides.

by Quim Berenguer

Com que ja tinc una edat, les bosses de transport que m’agraden són ja unes clàssiques, unes bosses pràctiques i que tenen un cert estil, diguem-ne retro.
Una petita Millerain i una Billingham 225 més gran en la que m’hi cap gairebé de tot.

By Quim Berenguer

Encara que comprenc que a alguns els hi molesti la tasca de retoc, jo soc incapaç de publicar una foto abans de que passi per l’ordinador.

by Quim Berenguer

La tableta que faig servir pel retoc és la Wacom Intuos, probablement la més popular per preu i qualitat.

by Quim Berenguer

Hi han altres eines molt importants i necessàries cada dia.

by Quim Berenguer